Et kompetent tandlæge team på Farum Hovedgade

Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken, og til at servicere dig.

Hos Farum Tandplejecenter taler vi foruden engelsk også tysk og fransk. Så du er meget velkommen hos os, også selvom du ikke taler dansk. Vi gør meget for at du skal føle dig tryg og tilpas. Således bestræber vi os på at behandlingen altid er af højeste kvalitet og – så vidt muligt også smertefri. Vores team er altid venlige og imødekommende. Har du smerter, er der også mulighed for at du kan få en akut tid.

Kontak os her

Mød vores personale

Tandplejer Hans

Hans

Tandplejer

Tandlæge Jan

Jan

Tandlæge

Tandlæge Henrik

Henrik

Tandlæge

Tandplejer Tanja

Tanja

Tandplejer

Klinikassistent Zeliha

Zeliha

Klinikassistent

Klinikassistent Elisabeth

Elisabeth

Klinikassistent

Få et kig indenfor i Farum

Se hvordan vores fine klinik er indrettet

Oplev et dedikeret team, der tager sig tid til at servicere dig

Søger du et erfarent tandlægeteam? Så har vi åbent for tilgang af nye patienter.

En af vores patienter fortæller

“Efter en meget ubehagelig oplevelse hos en anden tandlæge, fik jeg desværre så stor tandlægeskræk, at jeg forsømte at gå til tandlæge i nogle år. Resultatet var at mine tænder efterhånden begyndte at blive mere og mere løse.
I sommeren 2016 tog jeg dog mod til mig og bestilte tid hos Farum Tandplejecenter. Jeg kom ind til tandplejer Hans Christian Martinussen. Hans konstaterede, at jeg havde en svær parodontose. Han brugte meget tid på at tale med mig omkring min angst, og på at informere mig omkring behandlingsforløbet.
Behandlingen var temmelig omfattende, så den blev delt op i 3-4 tænder pr. gang. Jeg fik rigelig bedøvelse, og mærkede derfor ingenting. Kort efter behandlingen, var mine tænder ikke længere løse.
Jeg er bare så glad for, at jeg tog mod til mig og gik til tandlæge igen. Hans har virkelig forstået at tackle min tandlægeskræk med stor forståelse, tålmodighed og ikke mindst en grundig behandling. Nu tør jeg både smile og gå til tandlæge igen.
Jeg kan varmt anbefale både Hans og Farum Tandplejecenter.”
Jeanette Loos

Er du grøn, gul eller rød?

Siden april 2015 har vi inddelt alle patienter i henholdsvis en grøn, en gul og en rød kategori. Inddelingen af patienterne i grønne, gule og røde skal bruges, når vi skal fastlægge, hvor ofte den enkelte skal have tjekket tænderne. Det sker ud fra såkaldte nationale kliniske retningslinjer, som Sundhedsstyrelsen har udarbejdet.

Læs artikel

Nyeste teknologi

Hos Farum Tandplejecenter benytter vi altid den nyeste teknologi. Derfor kan du altid kan forvente en hurtig og smertefri professionel behandling

Moderne klinik

Vi holder vores klinik up-to-date med det seneste udstyr. Vores tandlægestol er udstyret med alt hvad vi skal bruge for at kunne give dig den rette behandling lige nu og her.

Priser alle kan forstå

Vi har altid vægtet højt at have en prisstruktur alle kan forstå. Vi gennemgår altid behandlingen med dig inden vi går i gang, så du ikke bliver forskrækket over prisen til sidst.

Højtuddannet personale

Vores personale er ofte på kursus for at holde deres faglige kunnen helt opdateret.

Bliv klogere på paradentose

Paradentose er en folkesygdom, som de fleste får på et eller andet tidspunkt i livet. Sygdommen skyldes bakterier, som medfører en betændelsestilstand i kæbeknoglen.

Læs mere her

Smertefri behandling med laser

Farum Tandplejecenter råder over 4 forskellige typer lasere, som bl.a. virker bakteriedræbende (både karies og paradentose er infektionssygdomme), hvilket giver langt bedre prognose af behandlingerne. De er tilmed skånsomme!

Kontakt os her